Letöltés könyv A kadesi csata – Ramszesz 3. pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Christian Jacq - A kadesi csata - Ramszesz 3.

Letöltés könyvet A kadesi csata – Ramszesz 3. pdf, epub és mobi

A kadesi csata – Ramszesz 3..pdf
A kadesi csata – Ramszesz 3..epub
A kadesi csata – Ramszesz 3..mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A kadesi csata – Ramszesz 3..pdf, A kadesi csata – Ramszesz 3..epub. A kadesi csata – Ramszesz 3..mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A kadesi csata – Ramszesz 3. pdf, epub, mobi

Töltse le a A kadesi csata – Ramszesz 3. könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A kadesi csata – Ramszesz 3. könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A kadesi csata – Ramszesz 3. pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A kadesi csata – Ramszesz 3. könyvet.

Miről szól A kadesi csata – Ramszesz 3. könyv?

A kadesi csata – Ramszesz 3. leírása

A francia Christian Jacq monumentális Ramszesz-pentalógiájának harmadik kötetében az ókori történelem egyik leghíresebb csataterére, egyik legádázabb ütközetébe vezeti hősét és az olvasót. Hiába szilárdította meg belső hatalmát Ramszesz, a fény fia, hiába nyerte el népe és a nagy hatalmú istenek támogatását az Évmilliók templomának a felépítésével, ha külső ellenségei szüntelenül országa vesztére törnek. A küzdelem tétje ezúttal nem saját trónja, hanem birodalmának a sorsa, Egyiptom léte. Ramszesznek minden eddiginél hatalmasabb és félelmetesebb ellenféllel kell megütköznie, a hettita hadsereggel, melynek ereje jóval meghaladja az egyiptomiét. A véres háború elkerülhetetlennek látszik… Jacq mesteri módon, ezer színben, ezer formában éleszti újjá az ókori Egyiptom világát, amely éppúgy elbűvöli az olvasót, mint egykoron magát a szerzőt, akit örök életére rabul ejtett ez a világ.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Történelmi":

Leave a Reply