Letöltés könyv A hűséges – A Beavatott Trilógia pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Veronica Roth - A hűséges - A Beavatott Trilógia

Letöltés könyvet A hűséges – A Beavatott Trilógia pdf, epub és mobi

A hűséges – A Beavatott Trilógia.pdf
A hűséges – A Beavatott Trilógia.epub
A hűséges – A Beavatott Trilógia.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A hűséges – A Beavatott Trilógia.pdf, A hűséges – A Beavatott Trilógia.epub. A hűséges – A Beavatott Trilógia.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A hűséges – A Beavatott Trilógia pdf, epub, mobi

Töltse le a A hűséges – A Beavatott Trilógia könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A hűséges – A Beavatott Trilógia könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A hűséges – A Beavatott Trilógia pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A hűséges – A Beavatott Trilógia könyvet.

Miről szól A hűséges – A Beavatott Trilógia könyv?

A hűséges – A Beavatott Trilógia leírása

Darabjaira hullott a csoportokra épülő társadalom, amelyben Tris Prior hitt korábban: erőszakos cselekmények és hatalmi harcok vezettek a széteséséhez, a túlélők veszteségek és árulások sebeit hordozzák. Tris ezért aztán él a felkínált lehetőséggel, hogy feltérképezze a város általa ismert határain túli világot. Hátha ott, a kerítésen túl megadatik neki és Tobiasnak, hogy elkezdjék egyszerű, közös életüket, amelyet nem terhelnek szövevényes hazugságok, érdek-összefonódások és fájdalmas emlékek.
Az új világ azonban félelmetesebbnek bizonyul, mint amelyet Tris maga mögött hagyott. A korábbi felismerések értelmüket veszítik, veszélyes új igazságok formálják át az embereket, akiket szeretett. Trisnek ismét meg kell vívnia a maga csatáját, hogy megérthesse a bonyolult emberi természetet és önmagát: képtelennél képtelenebb döntéseket kell hoznia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételei során.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply