Letöltés könyv A Hartgrove-ház pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Natasha Solomons - A Hartgrove-ház

Letöltés könyvet A Hartgrove-ház pdf, epub és mobi

A Hartgrove-ház.pdf
A Hartgrove-ház.epub
A Hartgrove-ház.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A Hartgrove-ház.pdf, A Hartgrove-ház.epub. A Hartgrove-ház.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A Hartgrove-ház pdf, epub, mobi

Töltse le a A Hartgrove-ház könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A Hartgrove-ház könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A Hartgrove-ház pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A Hartgrove-ház könyvet.

Miről szól A Hartgrove-ház könyv?

A Hartgrove-ház leírása

Szörnyű dolog a bátyád feleségét szeretni….

Szilveszter estéje, Dorset, Anglia, 1946.
Gyertyák lángja világítja be a nagytermet, gramofon sistereg, a vendégek pedig táncolnak, és pezsgőt kortyolgatnak. Ezen az éjszakán a Hartgrove-ház felidézi régmúlt dicsőségének napjait. Mikor a Fox-Talbot család fiai visszatérnek a háborúból, elhatározzák, hogy megmentik az ősi családi birtokot a biztos csődtől. Azonban a gyönyörű énekesnő, Edie Rose érkezése összekuszálja a szíveket és a családi kapcsolatokat, s ez végzetes áruláshoz vezet.

Ötven évvel később, az elismert zeneszerző, Harry Fox-Talbot emlékezik vissza életére, s próbálja enyhíteni nemrég elhunyt felesége miatt érzett gyászát. Négyéves unokájáról kiderül, hogy kivételes zenei tehetség, ezért egyre több időt töltenek együtt. Az új élmények, tapasztalatok, melyeket a kisfiú közelsége által kap, arra sarkallja őt, hogy végre szembenézzen a múltjával is. Páratlan regény szerelemről és árulásról, és arról, hogy sosem késő a megbocsátást keresni.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply