Letöltés könyv A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Szun-Ce - A háború művészete - Helikon Zsebkönyvek 7.

Letöltés könyvet A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. pdf, epub és mobi

A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..pdf
A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..epub
A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..pdf, A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..epub. A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. pdf, epub, mobi

Töltse le a A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. könyvet.

Miről szól A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. könyv?

A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. leírása

A kínai történelem egyik legizgalmasabb és legmozgalmasabb időszakába kalauzol a jelen kötetben olvasható három ókori kínai hadtudományi klasszikus. A politikaelméleti, filozófiai vagy akár pszichológiai műveknek is tekinthető alkotásokból nemcsak háborúról és békéről, jó és rossz kormányzásról, erényről és gonoszságról tanítanak, hanem a konfliktuskezelés és érdekérvényesítés útvesztőiben is eligazítanak.

A háború művészete az elmúlt kétezer év legnagyobb hatású hadtudományi műve Kínában és egész Kelet-Ázsiában. Szerzője, a Kr. e. 6-5. században élt hadvezér, Szun-ce a hagyományos értelemben vett hadi ügyek mellett a versenyhelyzetekben alkalmazandó taktikával és stratégiával is foglalkozik, tanításait pedig a mai napig az élet legkülönbözőbb területein alkalmazzák. A Vu Csinek tulajdonított A hadviselés szabályai a katonai irányítás és a civil kormányzás kérdéseit járja körül, míg a kötet harmadik szövege, A tábornagy metódusa a csatatéri taktika helyett a szervezésre, az igazgatásra és a fegyelemre helyezi a hangsúlyt.

Szun-ce és társai felfedik Kína felemelkedésének titkát, amely a világ megértéséhez is közelebb viszi a mai kor emberét.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Társadalomtudomány":

Leave a Reply