Letöltés könyv A gyereknevelés 100 szabálya pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Richard Templar - A gyereknevelés 100 szabálya

Letöltés könyvet A gyereknevelés 100 szabálya pdf, epub és mobi

 • Scolar Kiadó Kft.
 • Család és szülők
 • 256 oldal
 • Kötés: puhatáblás ragasztott
 • ISBN: 9789632440972
 • Cikkszám: 1035366
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Méret: 135 x 215

A gyereknevelés 100 szabálya.pdf
A gyereknevelés 100 szabálya.epub
A gyereknevelés 100 szabálya.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: A gyereknevelés 100 szabálya.pdf, A gyereknevelés 100 szabálya.epub. A gyereknevelés 100 szabálya.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A gyereknevelés 100 szabálya pdf, epub, mobi

Töltse le a A gyereknevelés 100 szabálya könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A gyereknevelés 100 szabálya könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A gyereknevelés 100 szabálya pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A gyereknevelés 100 szabálya könyvet.

Miről szól A gyereknevelés 100 szabálya könyv?

A gyereknevelés 100 szabálya leírása

Hogyan lehetünk boldog és kiegyensúlyozott gyerekek szülei?

Néhány szülőnek minden olyan könnyedén megy. Még a legkényesebb szituációban is tudják, mi a teendő. Ösztönös képességeiknek hála, gyermekeik boldogan és kiegyensúlyozottan nőnek fel.

Vajon ezek a szülők tudnak valamit, amit mi nem? Talán elleshetnénk tőlük ezt-azt? Természetesen igen: A gyereknevelés 100 szabályát.

Jelen kötet azokat az alapelveket veszi sorra, amelyek segítséget nyújtanak a gyereknevelés kihívásainak sikeres átvészelésében. E szabályoknak hála, gyermekeink jobban viselkednek majd, élvezik az életet, tisztelik embertársaikat, megfontoltak lesznek, és kiállnak azért, amiben hisznek. Mi pedig a lehető legjobban végezhetjük szülői feladatainkat.

A gyereknevelés 100 szabálya igyekszik átfogó képet nyújtani a témával kapcsolatban. Ha követjük a szabályokat, gyermekeink hamarosan boldog, sikeres és független felnőttekké cseperednek.

A szülői hivatás a legfontosabb feladatunk. Vajon nem kellene még tovább fejlesztenünk erre vonatkozó képességeinket?

Részlet a szerző előszavából:

„Néhány szülő ösztönösen tudja, mikor mit kell tennie. Mások néha hibáznak, de többnyire lenyűgöző megoldásokkal rukkolnak elő. Ha huzamosabb ideig tanulmányozzuk a szülőket, több jellegzetes viselkedési mintát is felfedezhetünk. Számos módszer és trükk létezik, amelyek segítségével a lehető legjobbat hozhatjuk ki gyermekünkből – bármilyen legyen is személyisége. Most ezeket a fogásokat igyekeztem összegyűjteni, így mindannyian segítséget kaphatunk a nehéz időszakok elviseléséhez, a gyerkőcök neveléséhez, és a szoros szülő-gyermek viszony kialakításához.

Jelen kötetet nem valamiféle kinyilatkoztatásnak szántam – inkább emlékeztetőnek. Számos szabály magától értetődőnek tűnik, ám nem olyan egyszerű észben tartani őket, amikor egy dühöngő kétévessel, vagy egy – önmagát a világ közepének képzelő – kamasszal viaskodunk. Ezért úgy gondoltam, a kézenfekvő szabályokat is érdemes az olvasók elé tárnom. A szülői feladat fontos munka – a lehető legjobban kell végeznünk.

Elsőre nagyon soknak tűnhet ez a száz szabály, de jusson eszünkbe, hogy 18 év hosszú idő. Sőt, ha több gyerekünk van, az évek száma is növekszik. át kell verekednünk magunkat a szoptatásokon, a pelenkázásokon, a járás, a beszéd és az alapvető készségek elsajátításán, a beiskolázáson, a barátságokon, nem is beszélve a szexről, a drogokról és a rock and rollról. Nem is olyan sok ez a száz szabály, ugye?”

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT A KÖNYVBE!

A sorozat kötetei:

A gyereknevelés 100 szabálya
Az élet 100 szabálya
A vezetés 100 szabálya
A karrierépítés 100 szabálya
A meggazdagodás 100 szabálya
A szerelem 100 szabálya

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Család és szülők":

Leave a Reply