Letöltés könyv A francia nők karriert csinálnak pdf, epub és mobi

By | 2019-12-27

Mireille Guiliano - A francia nők karriert csinálnak

Letöltés könyvet A francia nők karriert csinálnak pdf, epub és mobi

 • ATHENAEUM 2000 KÖNYVKIADÓ KFT.
 • Gazdasági, közéleti, politikai
 • 360 oldal
 • Kötés: keménytáblás
 • ISBN: 9789632930398
 • Cikkszám: 1032262
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

A francia nők karriert csinálnak.pdf
A francia nők karriert csinálnak.epub
A francia nők karriert csinálnak.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: A francia nők karriert csinálnak.pdf, A francia nők karriert csinálnak.epub. A francia nők karriert csinálnak.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A francia nők karriert csinálnak pdf, epub, mobi

Töltse le a A francia nők karriert csinálnak könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A francia nők karriert csinálnak könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A francia nők karriert csinálnak pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A francia nők karriert csinálnak könyvet.

Miről szól A francia nők karriert csinálnak könyv?

A francia nők karriert csinálnak leírása

Munka, értelem és érzelem Boldogok, sikeresek, üzletasszonyok A francia nők nem híznak és a Francia nők télen-nyáron szerzőjének új könyve remek és sajátos iránytű az üzleti élet útvesztőihez. Ezt forgatva kiderül, hogyan érezzük jól magunkat nőként is, miközben legtökéletesebb formánkat hozzuk a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Mikor Mireille Guiliano a jó nevű Veuve Clicquot pezsgőüzem felsővezetésébe került és a cég szóvivője lett, "a francia nők filozófiáját és stílusát? használva a francia pezsgőt vezető luxuscikké tette. Új könyvében, A francia nők karriert csinálnak címűben megosztja olvasóival azokat a képességeket és praktikákat, amelyekkel mindenki elegánsan bonthatja ki élete pezsgőspalackját, és a benne rejlő nedüt az utolsó cseppig élvezheti. Így nem meglepő, hogy a karrierépítés művészetében ? a Guilianótól megszokott "franciás? módon ? jól megfér egymás mellett megannyi, az élet különböző területén beváltható jótanács. "Olyasfajta könyvet próbáltam írni, amilyet én szerettem volna kapni, mikor kikerültem a nagybetűs életbe, mintegy segítő kéz helyett. Ez nem egy szokványos üzleti útmutató arról, hogyan "váljon sikeressé" az ember, vagy hogyan "szerezze meg a legjobb irodát". Igen, szerepelnek benne szakmai előrehaladással és előléptetéssel kapcsolatos tanácsok, de ennél többről is szó esik; hogyan legyen boldog és hogyan éljen teljes életet úgy, hogy közben a lehető legtöbbet nyújtja a munkahelyén. Ezért merem szóba hozni a stílust és a ruhákat, az ételeket és a bort, meg a szórakozást, sőt magát az ÉLETET egy üzleti tanácsadó könyvben. Nem légüres térben dolgozunk. A munkánk az életünknek csak egy része? ? írja Mireille Guiliano kötete bevezetőjében.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gazdasági, közéleti, politikai":

Leave a Reply