Letöltés könyv A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Kőhalmi Zoltán - A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit - avagy 101 hulla Dramfjordban

Letöltés könyvet A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban pdf, epub és mobi

 • Helikon Kiadó
 • Krimi
 • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
 • ISBN: 9789634793205
 • Cikkszám: 1071973
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.pdf
A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.epub
A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.pdf, A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.epub. A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban pdf, epub, mobi

Töltse le a A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban könyvet.

Miről szól A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban könyv?

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-09-11

Az megvan, hogy Jo Nesbo, Rejtő Jenő és Italo Calvino együtt írnak regényt? Nincs? Akkor most ideje megvásárolnod Kőhalmi Zoltánnak, a magyar stand up egyik legjobbjának első könyvét, ugyanis ez a regény éppen ilyen: mintha egy őrült posztmodern író állna neki egy norvég krimi megalkotásának, de közben féktelen humora nem hagyná, hogy a dolgok a rendes medrükben csordogáljanak. Végül egy agyament paródia születik, amiben a skandináv bűnügyi regények minden jellemző alkatrésze megtalálható: alkoholista, antiszociális nyomozó; gyermekkori traumák, társadalomkritika, titkosszolgálat, külföldi maffiák, extrém gyilkolási formulák, hullahegyek és a többi… De amíg a 101. halottig eljutunk, hőseink más könyvekben is megfordulnak (nagyjából Japántól Oroszországig), a sztori újabb és újabb hajmeresztő fordulatokat vesz, és amikor már azt hinnénk, hogy ennél a szerző már képtelen jobban megcsavarni a történetet, akkor rá kell jönnünk: de igen! Térdcsapkodósan letehetetlen, borzalmasan izgalmas, őrülten mulatságos. Kőhalmi magyar humoristának is jelentős, ám norvég krimiírónak egyenesen felejthetetlen! 

Cserna-Szabó András

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply