Letöltés könyv A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása pdf, epub és mobi

By | 2019-12-26

John Stephens - A fekete leszámolás - A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása

Letöltés könyvet A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása pdf, epub és mobi

 • Ciceró Könyvstúdió
 • Fantasy
 • 360 oldal
 • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
 • ISBN: 9789635399444
 • Cikkszám: 1032882
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.pdf
A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.epub
A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.pdf, A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.epub. A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása pdf, epub, mobi

Töltse le a A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása könyvet.

Miről szól A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása könyv?

A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása leírása

Az árva Kate, Michael és Emma, akiknek egyetlen P betű volt a vezetékneve, egy év alatt lettek a híres Wibberly testvérekké, a Kezdet szent varázskönyveinek őrzőivé, akik egyszerre akarják felkutatni a könyveket és a szüleiket. Már közel a cél, amikor egy baljós jövendölés megzavarja a terveiket. Mert az Őrzők összehozzák a könyveket, helyreállítják a világrendet, de utána meg kell halniuk.

A Kezdet Könyvei tudnak teremteni és pusztítani, de a hatalmuk veszélyesen kiszámíthatatlan. Ezek a könyvek jelentik az utolsó reményt Rettenetes Magnus legyőzésére, ám ha a mágus kezébe kerülnek, a Rettenetes Magnus mindent eltörölhet, és a semmiben felépíthet magának egy saját, szörnyűséges mindenséget. Miközben Kate és Michael igyekszik visszatartani a gonosz mágust, Emma komor útra indul, hogy felkutassa az utolsó kötetet, a Halál Könyvét, másik, baljós nevén a Fekete Leszámolást.

Lesz igazságszolgáltatás, visszavágás, a végítélet se marad el – de kinek a javára? A Kezdet utolsó könyve feledhetetlen kalandregény az életről, a halálról, a mágiáról és a család összetartó erejéről.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Fantasy":

Leave a Reply