Letöltés könyv A dühös polip – relaxációs mesekönyv pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Lori Lite - A dühös polip - relaxációs mesekönyv

Letöltés könyvet A dühös polip – relaxációs mesekönyv pdf, epub és mobi

A dühös polip – relaxációs mesekönyv.pdf
A dühös polip – relaxációs mesekönyv.epub
A dühös polip – relaxációs mesekönyv.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A dühös polip – relaxációs mesekönyv.pdf, A dühös polip – relaxációs mesekönyv.epub. A dühös polip – relaxációs mesekönyv.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A dühös polip – relaxációs mesekönyv pdf, epub, mobi

Töltse le a A dühös polip – relaxációs mesekönyv könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A dühös polip – relaxációs mesekönyv könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A dühös polip – relaxációs mesekönyv pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A dühös polip – relaxációs mesekönyv könyvet.

Miről szól A dühös polip – relaxációs mesekönyv könyv?

A dühös polip – relaxációs mesekönyv leírása

A kis polip megtanulja, hogyan nyugtassa meg magát, amikor nagyon dühös. A progresszív izomrelaxácó – melyet e mesekönyvből könnyedén és élvezettel sajátíthat el gyermekünk – ellazítja a testet és lecsendesíti az elmét. Alkalmazása hatékonyan csökkenti a stresszt, a szorongást és az agressziót, a gyermek képes lesz uralni nehéz érzéseit, és könnyebben elalszik.
"Szülőként, pedagógusként – bármennyire is szeretnénk – nem óvhatjuk meg gyermekeinket minden stressztől, szorongástól. Abban segíthetünk nekik, hogy hatékony megküzdési stratégiákat dolgozzanak ki a nehéz helyzetekre. A progresszív izomrelaxáció módszere azon alapszik, hogy érzelmi tónusunk és izomtónusunk között kapcsolat van: ha a testünk ellazul, a lelkünk is követni fogja. Ezt a technikát tanítja meg e kedves mesekönyv, amely kis lépésekben, játékosan juttatja el a gyermeket a relaxáció élményéhez."
Dr. Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus
"Nélkülözhetetlen könyv mindenkinek, akinek gyereke van, vagy gyerekekkel dolgozik!"
Dr. L. Teegargen, klinikai szakpszichológus
"Gyermekpszichológusként rendszeresen használom ezt a könyvet – a gyerekek és a szülők egyaránt szeretik! Gyerekbarát és élvezetes módon tanítja meg az aktív megküzdéshez szükséges ellazulást. Lássuk be: még a felnőtteket sem könnyű rávenni, hogy gyakorolják a relaxációt, e könyv segítségével azonban a gyerekeknek minden megerőltetés nélkül megy."
Dr. D. Davis, gyermekpszichológus

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Család és szülők":

Leave a Reply