Letöltés könyv A dinoszaurusz tolla pdf, epub és mobi

By | 2019-12-24

Sissel-Jo Gazan - A dinoszaurusz tolla

Letöltés könyvet A dinoszaurusz tolla pdf, epub és mobi

 • Jaffa Kiadó Kft.
 • Regény
 • 442 oldal
 • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
 • ISBN: 9789634751441
 • Cikkszám: 1068761
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

A dinoszaurusz tolla.pdf
A dinoszaurusz tolla.epub
A dinoszaurusz tolla.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: A dinoszaurusz tolla.pdf, A dinoszaurusz tolla.epub. A dinoszaurusz tolla.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A dinoszaurusz tolla pdf, epub, mobi

Töltse le a A dinoszaurusz tolla könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A dinoszaurusz tolla könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A dinoszaurusz tolla pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A dinoszaurusz tolla könyvet.

Miről szól A dinoszaurusz tolla könyv?

A dinoszaurusz tolla leírása

Anna Bellának, a koppenhágai egyetem végzős biológusának nincs könnyű dolga. Egyedül neveli négyéves kislányát, állandó idő- és pénzszűkében van, társasági és szerelmi élete a nullával egyenlő. Tudja, a közeljövőben mindenáron meg kell védenie a diplomamunkáját, ha nem akarja, hogy végleg összecsapjanak a feje fölött a hullámok. Szakdolgozatában a madarak és a dinoszauruszok közti rokonság témáját kutatja, amely évek óta heves vitákat és már-már gyilkos indulatokat vált ki tudományos körökben. Ám Anna a témavezetőjétől, Helland professzortól szinte semmilyen segítséget nem kap. Amikor a professzort egy napon holtan találják az irodájában, a lány mégis úgy érzi, a világ omlott össze. Ráadásul kiderül, hogy Helland különös, hátborzongató gyilkosság áldozata lett. Parazitákkal fertőzték meg, izomszöveteiben és agyában több ezer petét találtak. Alig néhány nap múltán Anna jóbarátját, Johannestveszíti el – a fiú koponyáját egy éles tárggyal zúzták szét. Mindennek tetejébe Anna rájön, hogy a szülei valamilyen sötét, múltbéli titkot rejtegetnek előle. Amikor a már halott Johannes telefonján SMS-t kap, úgy érzi, saját kezébe kell venni az ügyet, mert attól tart, ő az első számú gyanúsított. Lehet, hogy a borzalmas bűnesetek a diplomamunkájával függenek össze? Anna a természettudományimúzeum zegzugos folyosóinak labirintusában, a madár- és dinoszauruszcsontokat rejtő szekrények mélyén, a parazitológiai és paleontológia tanszék laborjaiban, természettudományos folyóiratok vitacikkeiben és önnön múltjában keresi a választ a gyötrő kérdésekre. A kutatóbiológusként és kulturális újságíróként is dolgozó dán írónő több díjat is elnyert, borzongató atmoszférájú, váratlannál váratlanabb fordulatokat tartalmazó thrillerében különleges kalandozásra hívja az olvasót a dinoszauruszok és a mai, a médiának kiszolgáltatott tudomány világába. És közben hiteles, érzékletes tablót fest napjaink Dániájának társadalmáról és egyetemi életéről.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Regény":

Leave a Reply