Letöltés könyv A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Scott Kelby - A digitális fotós könyv 2. - 2. kiadás

Letöltés könyvet A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás pdf, epub és mobi

 • Perfact-Pro Kft.
 • Hobbi, szabadidő
 • 230 oldal
 • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
 • ISBN: 9789639929432
 • Cikkszám: 1033041
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:

A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.pdf
A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.epub
A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.pdf, A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.epub. A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás pdf, epub, mobi

Töltse le a A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás könyvet.

Miről szól A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás könyv?

A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás leírása

Ez a könyv egy zseniális alapelvre épül. A szerző így írja le: "Ha együtt fotóznánk valahol, és azt kérdeznéd tőlem, hogyan tudod elkerülni, hogy olyan fekete legyen a háttér a fotózott személy mögött amikor vakut használsz, nem kezdenék bele egy előadásba a vakuarányokról, vagy kezdeményeznék beszélgetést a vakuszinkronról és a hátsó redőnyre való szinkronizálásról. Egyszerűen csak az mondanám, hogy növeld a záridőt 1/60-ad másodpercre, akkor jó lesz a háttér. A könyv is pontosan erről szól: mintha együtt fotóznánk, én pedig közben válaszolok a kérdéseidre, tanácsokat adok, és megosztom veled a korábban megtanult titkokat, ahogy egy barátommal tenném – a részletes technikai magyarázatok és szakzsargon nélkül.

Minden egyes oldal egyetlen, a fotóidat jobbá tevő témát jár körül. Minden lapozás után egy-egy újabb profi beállítással, eszközzel vagy trükkel ismerkedsz meg, amik segítenek a képeidet kiállítható minőségűvé tenni. Ha már eleged van abból, hogy a képeid "elmennek", ha eleged van abból, hogy akárhányszor belenézel egy fotós magazinba, azt gondolod, "Az én képeim miért nem így néznek ki?", akkor ez a könyv neked való.

Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejtő szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a könyv arról szól, hogy mikor, és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell használni. A könyv közel 200 féltve őrzött fotóstrükkel segít lényegesen jobb, élesebb, színesebb és profibb képeket készítened.

Scott Kelby a számítástechnikai könyvei a világon a legeladottabbak (2004 óta minden évben). Scott a Photoshop User magazin szerkesztője és kiadója, a Photoshop Szakemberek Országos Egyesületének (National Association of Photoshop Professionals, NAPP) elnöke. A nagyra tartott Photoshop User TV társműsorvezetője, és világszerte digitális fotózást és képalkotást oktat. Scott több mint 40 könyv díjnyertes szerzője, a nevéhez fűződik többek között a Photoshop könyv digitális fotósoknak, az iPod könyv, és a Scott Kelby hétpontos rendszere Adobe Photoshop CS3-hoz.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Hobbi, szabadidő":

Leave a Reply