Letöltés könyv A csapda pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Sandra Brown - A csapda

Letöltés könyvet A csapda pdf, epub és mobi

A csapda.pdf
A csapda.epub
A csapda.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A csapda.pdf, A csapda.epub. A csapda.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A csapda pdf, epub, mobi

Töltse le a A csapda könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A csapda könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A csapda pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A csapda könyvet.

Miről szól A csapda könyv?

A csapda leírása

"Millió dolláros csalás, szökés az FBI őrizetéből, kettős gyilkosság és emberrablás – mindez alaposan felkavarja az álmos kisváros életét. A nyomozás szálai két emberhez vezetnek. 
Shaw Kinnard veszedelmes kisugárzása a férfiakat óvatosságra inti, a nőkben felkorbácsolja a szenvedélyt – és ez alól Jordie Bennett sem kivétel. Kettőjük találkozása nem sok jót ígér. Jordie nem az a típus, aki holmi lepusztult kocsmákba jár, most mégis itt van… ahogy Shaw is, aki azért jött, hogy megölje őt. Ehelyett elrabolja.
A Shaw karmaiból szabadulni próbáló Jordie-t azonban nemcsak a megmentésére indult nyomozók keresik, hanem bosszúra szomjazó öccse, és annak szélhámos barátja is. Ráadásul Jordie öccsére is többen vadásznak: az FBI-osok, akiktől meglépett, és a szélhámos barát, akit elárult, majd harmincmillió dollárját is ellopta. 
Jordie-nak és Shaw-nak csak úgy van esélye a túlélésre, ha összefognak. Ám hamar kiderül: egyikük sem teljesen megbízható. Lehet, hogy Jordie is benne volt az elkövetett csalásban? És vajon Shaw-nak mennyit ér Jordie élete? Miközben lázasan keresik a válaszokat, kétségbeesett lépésre szánják el magukat…"

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Krimi":

Leave a Reply