Letöltés könyv A boldogság lépcsőin pdf, epub és mobi

By | 2019-12-30

Dr. Russ Harris - A boldogság lépcsőin

Letöltés könyvet A boldogság lépcsőin pdf, epub és mobi

A boldogság lépcsőin.pdf
A boldogság lépcsőin.epub
A boldogság lépcsőin.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A boldogság lépcsőin.pdf, A boldogság lépcsőin.epub. A boldogság lépcsőin.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A boldogság lépcsőin pdf, epub, mobi

Töltse le a A boldogság lépcsőin könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A boldogság lépcsőin könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A boldogság lépcsőin pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A boldogság lépcsőin könyvet.

Miről szól A boldogság lépcsőin könyv?

A boldogság lépcsőin leírása

Az emberi tudat természetéből fakadóan kételkedik, óvatos, de az életünkben a változást nem várhatjuk mástól! Egy terapeuta is a maga részéről annyit tehet, hogy segít feltenni a kérdéseket. Erre vállalkozik az ausztrál Dr. Russ Harris, egy új pszichológiai megközelítés, a tudatos jelenlétre épülő „Elfogadás és Elkötelezettség Terápia” – ACT módszer- kidolgozója. Az ACT módszer lényege a cselekvés! Ha a jelenlegi viselkedés mintádat követed, ahogyan most élsz, vajon megvalósul-e a gazdagabb, teljesebb életed? A szerző kérdéseire adott válaszok és egyszerű koncentrációs gyakorlatok segítségével mindenki végigjárhatja a maga útját, ami egy saját értékrenden alapuló, tudatos és teljes élet kialakításához vezet. A könyvben lévő módszer által megtanulunk figyelni az érzéseinkre, testünkre, elménkre. Lépésről lépésre haladunk; elfogadjuk fájdalmainkat, átjutunk az akadályokon, és egyensúlyt teremtünk önmagunkban. Egyre jobban a jelenben tapasztalunk, és magabiztosabban élünk.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Tudományos könyvek":

Leave a Reply