Letöltés könyv A bátor kismacska pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Holly Webb - A bátor kismacska

Letöltés könyvet A bátor kismacska pdf, epub és mobi

A bátor kismacska.pdf
A bátor kismacska.epub
A bátor kismacska.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A bátor kismacska.pdf, A bátor kismacska.epub. A bátor kismacska.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A bátor kismacska pdf, epub, mobi

Töltse le a A bátor kismacska könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A bátor kismacska könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A bátor kismacska pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A bátor kismacska könyvet.

Miről szól A bátor kismacska könyv?

A bátor kismacska leírása

Helena szívesen segít az állatorvosi rendelőben, ahol unokanővére, Lucy dolgozik. Mikor találnak egy kismacskát, akit elütött egy autó, egyenesen a rendelőbe viszik. Helena segít ápolni a cicát, akit Karamellnek nevez el. Ám a kismacska gazdáját nem sikerül megtalálni.

Karamell torkig van azzal, hogy be van zárva a rendelőbe, és különösen a lábán lévő, viszkető kötést nem tudja elviselni. De ha senki nem jelentkezik érte, hogyan talál valaha is otthonra?

A bátor kismacska Holly Webb Állatmesék sorozatának 28. darabja, amit minden állatszerető, 6-8 éves kislánynak és kisfiúnak érdemes elolvasnia.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Gyermek és ifjúsági":

Leave a Reply