Letöltés könyv A balgaság dícsérete pdf, epub és mobi

By | 2019-12-23

Rotterdami Erasmus - A balgaság dícsérete

Letöltés könyvet A balgaság dícsérete pdf, epub és mobi

A balgaság dícsérete.pdf
A balgaság dícsérete.epub
A balgaság dícsérete.mobi

A könyv letöltésének részletei

  • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
  • Fájlnév: A balgaság dícsérete.pdf, A balgaság dícsérete.epub. A balgaság dícsérete.mobi
  • Feltételek: ingyen
  • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

A balgaság dícsérete pdf, epub, mobi

Töltse le a A balgaság dícsérete könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a A balgaság dícsérete könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

A balgaság dícsérete pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a A balgaság dícsérete könyvet.

Miről szól A balgaság dícsérete könyv?

A balgaság dícsérete leírása

A híres reneszánsz humanista, Erasmus 1509-ben írta ezt a szatirikus filozófiai művet. Főszereplője, a Balgaság, mint egy udvari bolond, kimond és megbírál mindent, amit visszásnak talál. Mindenki megkapja a magáét ebben a kacagtatóan bölcs műben, a királytól a papokon és szerzeteseken át a tudósokig, az angoloktól a germánokig.

Kardos Tibor fordítása.

 

„Tudom én azt nagyon jól, hogy milyen rossz híre van a Balgaságnak, még a legbalgább emberek szemében is. Pedig hát beszélhetnek, amit akarnak, mégiscsak én, igenis, az én hatalmam deríti fel az isteneket és embereket!”

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Történelmi":

Leave a Reply