Letöltés könyv 1000 egyedi ékszer pdf, epub és mobi

By | 2019-12-20

Sandra Salamony - 1000 egyedi ékszer

Letöltés könyvet 1000 egyedi ékszer pdf, epub és mobi

 • Scolar Kiadó Kft.
 • Hobbi, szabadidő
 • 320 oldal
 • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
 • ISBN: 9789632442716
 • Cikkszám: 1009151
 • Nyelv: magyar, angol
 • Kiadás éve:
 • Méret: 235 x 235

1000 egyedi ékszer.pdf
1000 egyedi ékszer.epub
1000 egyedi ékszer.mobi

A könyv letöltésének részletei

 • A könyv címe: Manuale di storia del cinema
 • Fájlnév: 1000 egyedi ékszer.pdf, 1000 egyedi ékszer.epub. 1000 egyedi ékszer.mobi
 • Feltételek: ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: az oldal alján található bármely linkkel

1000 egyedi ékszer pdf, epub, mobi

Töltse le a 1000 egyedi ékszer könyvet pdf, epub és mobi formátumban. Ez a könyv általában kb 15 euróba kerül. Itt ingyenesen letölthető pdf, epub és mobi formátumú könyv. Az alábbi linkek segítségével töltse le a 1000 egyedi ékszer könyvet pdf, epub vagy mobi formátumban.

1000 egyedi ékszer pdf, epub, mobi az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Webhelyünkön összegyűjtöttük a legérdekesebb könyveket, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, amelyeken részletesebben megismerkedhet a 1000 egyedi ékszer könyvet.

Miről szól 1000 egyedi ékszer könyv?

1000 egyedi ékszer leírása

Imprint kiadás, angol nyelvű oldalakat is tartalmaz!
A kézműves ékszereket egyediségük különbözteti meg hétköznapi társaiktól: egy régi gyöngy, egy talált tárgy, egy szívünkhöz közel álló kép, egy kedvenc pulcsi vagy éppen egy régi textil darabjainak felhasználása. A kézműves ékszerek olykor egészen különleges technikával készülnek, nemritkán a izgalmas színek, alapanyagok vagy kontrasztok használata teszi őket páratlanná.
A tömegtermékekkel ellentétben az egyedi, saját kezűleg készített ékszer nem más, mint viselhető műalkotás. Jelen kötetben a világ minden tájáról gyűjtöttük össze különböző művészek egyedi ékszereit. A kreatív részletek vagy a mutatós megjelenés miatt kiválasztott alkotások különböző technikák – kollázs, drótozás, lámpagyöngy, szövés – és különböző alapanyagok – papír, textil, drót, gyöngy, gyurma, festék – felhasználásával készültek, stílusuk pedig a klasszikustól a provokatívig terjed. Némelyik az egyszerűség, némelyik épp az eltérő színek és anyagok kifinomult összhangja miatt varázslatos. És bár az egyes fejezetekben szereplő alkotók általában hasonló alapanyagokkal dolgoztak, az ékszerek mégis csodálatosan sokszínűek. Fedezd fel a könyvet, és hagyd, hogy a művészek kreativitása megihlesse következő alkotásaidat! Lehet, hogy épp egy szokatlan színkombináció kelti fel az érdeklődésedet, vagy talán kedvet kapsz egy új technika kipróbálásához. Az ötlettár, melyet a kezedben tartasz, megismertet az ékszerkészítés alapjaival is, hogy könnyebben kezdhess bele az alkotásba. Fejleszd képességeidet az új ötletek segítségével, és hozz létre a személyiségedet kifejező ékszereket!
Jó szórakozást!
Az 1000 egyedi ékszer kortárs alkotók ékszereinek egyedülálló gyűjteménye, mely a világ minden táján jóllakatja a kreativitásra éhes kézműveseket és ékszerészeket. Az elegánsan egyszerűtől a rafináltan szépig mindent átfogó több mint 1000 színes kép jól használható ihletforrásként saját alkotásokhoz. Az ékszerek alapanyaguk szerint vannak csoportosítva, így könnyen eligazodhatunk köztük.
Meglepően sokféle alkotás készíthető viszonylag kevés technika elsajátításával. A függelékben olyan alapvető ékszerkészítési fogásokkal ismerkedhet meg az olvasó, amelyek segítségével sikeresen valósíthatod meg saját alkotásaidat. Az ékszerkészítés alapvető kellékei boltban is beszerezhetők, de a megfelelő alapanyagokkal és néhány egyszerű szerszámmal te magad is könnyen elkészítheted őket. A megértést részletes ábrák segítik, és praktikus tanácsok biztosítják, hogy a legtapasztalatlanabb kézműves is sikerrel forgassa a könyvet.

Egyéb bejegyzések a kategóriából "Hobbi, szabadidő":

Leave a Reply